Read Als gevolg van liefde by Sulaiman Addonia Free Online


Ebook Als gevolg van liefde by Sulaiman Addonia read! Book Title: Als gevolg van liefde
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 8.31 MB
City - Country: No data
The author of the book: Sulaiman Addonia
Edition: Meulenhoff Boekerij
Date of issue: 2008
ISBN: 9029083387
ISBN 13: 9789029083386
Loaded: 1503 times
Reader ratings: 4.5

Read full description of the books:'Ik keek op en zag het meisje voorbijlopen. Bij elke stap kwamen haar roze schoenen van onder haar zwarte abaja tevoorschijn. Plotseling kreeg de zwart-witte wereld van Al Nuzla kleur – alsof er een paar roze fl amingo's van een ver tropisch eiland waren neergestreken.'

De twintigjarige Naser leeft een eenzaam bestaan in Saoedi-Arabië. Zijn moeder heeft hem uit het door oorlog geteisterde Soedan laten smokkelen, in de hoop dat de jongen bij zijn oom in Jedda een beter leven zou hebben. Maar zijn oom is wreed en het leven als immigrant hard en uitzichtloos. In de zwart-witwereld van Jedda – met zonovergoten minaretten en moskeeën, vrome mannen in witte tunieken en de zwarte schaduwen van zwaar gesluierde vrouwen – droomt Naser van zijn moeder en van de liefde.

Wanneer een gesluierd meisje Naser in het voorbijgaan een briefje voor de voeten werpt, krijgt zijn leven plotseling kleur. Dit briefje, een liefdesverklaring, is het symbool van hoop en tevens het begin van een levensgevaarlijk spel. Want relaties tussen ongetrouwde mannen en vrouwen zijn onder het wahhabistisch regime van Saoedi-Arabië met zijn zedenpolitie streng verboden. In het diepste geheim wisselen Naser en zijn habibati brieven uit en lukt het hen zelfs elkaar te ontmoeten. Hun liefde wordt een daad van verzet, want eenmaal ontdekt zullen de gevolgen voor Naser en zijn Fiore rampzalig zijn.

Sensueel, ontroerend en hartverscheurend: Als gevolg van liefde is een indrukwekkende roman over jonge mensen en hun verlangen naar liefde en vrijheid in een van de meest gesloten en repressieve landen ter wereld.


Download Als gevolg van liefde PDF Als gevolg van liefde PDF
Download Als gevolg van liefde ERUB Als gevolg van liefde PDF
Download Als gevolg van liefde DOC Als gevolg van liefde PDF
Download Als gevolg van liefde TXT Als gevolg van liefde PDFRead information about the author

Ebook Als gevolg van liefde read Online! Sulaiman S.M.Y. Addonia is an author residing in London. He was born as the son of an Eritrean mother and an Ethiopian father in Eritrea. He spent his early life in a refugee camp in Sudan, following the Om Hajar massacre in 1976. In his early teens, he lived and studied in Saudi Arabia. He sought the asylum with his brother in London in 1990, and studied at the University College London.


Reviews of the Als gevolg van liefde


ELIJAH

Phone number you need to drive to protect against robots. I wrote the number and downloaded without registering.

THEO

I never liked the book.

SARAH

Now this book is one of my favorites!

DANIEL

An interesting book, not like the other

SKYE

Very controversial Vpechalenija
Add a comment
Download EBOOK Als gevolg van liefde by Sulaiman Addonia Online free

PDF: als-gevolg-van-liefde.pdf Als gevolg van liefde PDF
ERUB: als-gevolg-van-liefde.epub Als gevolg van liefde ERUB
DOC: als-gevolg-van-liefde.doc Als gevolg van liefde DOC
TXT: als-gevolg-van-liefde.txt Als gevolg van liefde TXT